Overskud på 300.000 fra Hammel Hestemarked

Fra Favrskov Posten d. 11. oktober

Overskud på 300.000 fra Hammel Hestemarked

Hammel GF får 250.000 efter årets Hestemarked

En indtjening på 300.000 kroner og deraf 250.000 kroner til Hammel GF, blev årets resultat efter Hammel Hestemarked fandt sted i september.

“Vores estimat er, at cirka 50.000 personer besøgte Hammel Hestemarked i de fire dage markedet strækker sig over,” fortæller den afgående formand, Hans Jensen.

“Som noget nyt havde vi besøg af politiet der skulle se på om det var nødvendigt med sikring mod terror, det var heldigvis ikke nødvendigt med yderligere restriktioner. Teknologisk Institut var rundt og se på om de forskellige attraktioner i Tivoli var forsvarlige, og der var kun nogle små ting der skulle tilrettes lidt, så torsdag eftermiddag var vi klar til det store rykind,” fortæller han.

Ødelagte stole

På trods af et generelt godt afviklet hestemarked i 2017, så ærgrer Hans Jensen sig over at enkelte fik ødelagt det for alle andre.

“På pladsen havde vi fest i teltet lørdag for de yngre mennesker, med en rigtig god stemning og højt humør. Desværre var der nogle enkelte der ikke kunne styre sig, vi fik ødelagt cirka 100 plastikborde og stole, hvilket jo reducerer vores overskud en hel del. Det er rigtigt ærgerligt at nogle få ødelægger det for de, der forstår at feste på en ordentlig måde,” sukker formanden.

Godt overskud

Overskuddet for 2017 blev på 300.000 kroner. Det betyder at der er 250.000 kroner til HGF efter at alle udgifter er betalt, der er givet 50.000 kroner til Hammel Handel, der i sin tid var den bærende kraft i Hammel Hestemarked.

De seneste par år har det været en styregruppe under HGF, der har stået for det fulde arrangement.

Næste års Hammel Hestemarked finder sted 30. augsut til 2. september 2018.

Der er lukket for kommentarer.