Oktoberfest 2017

Glæd dig – det bliver igen årets absolut fedeste fest med musik fra ØstrigDirekte fra Østrig har vi hentet et af de allerbedste schlagerbands overhovedet og vi garanterer højeste stemning og ”gang i den” hele aftenen.
Der bliver fællessang, ægte tysk Oktoberfest-menu, øl i litervis og sammen med et engageret tjenerpersonale og DJ Dalsgaard, som har spillet for os i flere år, bliver det en uforglemmelig aften.

DIE WIENERWALD BUAM (Østrig)
Martin Turini er klar med sit nye show i 2017 – DIE WIENERWALD BUAM
Martin Turini kom første gang til Danmark sammen med ALPENSPEKTAKEL, for senere at indtage de danske scener med HAMBERG DUO. Martin er en enestående entertainer & showmand, der formår at skabe en fantastisk stemning ved Bierfester, Oktoberfester og lignende. Senest har Danmark haft besøg af Martin i Bierfestbandet DIE STRITZIS.

DJ Dalsgaard
Med adskillige optrædener gennem årene ved DJ Dalsgaard om nogen, hvordan man skaber den rette stemning til en Oktoberfest. Han har gjort det siden 2011 og nu igen i 2017 stiller DJ Dalsgaard op som det festlige og underholdende indslag ved Oktoberfesten. Han sætter rammerne for den sjoveste og vildeste fest, så du ikke kan undgå at blive i godt humør.

Arena – Hammel Idrætscenter
Oktoberfesten foregår lørdag d. 2. sept. i Hammel Idrætscenters Arena fra kl. 18.30 – 02.00
Kl. 19.30 starter spisningen.

Menu
Wienerschnitzel, kyllingebryst, brasede kartofler, ærter, smørsovs, peberrod, sild, kapers og citron.

Pris
Kr. 295,-

Billetter kan bestilles her: