Festpladsen

På Festpladsen – med Hestestalden, Vandtruget og ”Scenen ved Søen” – er der under hele hele markedet underholdning for enhver smag – som eksempler kan vi nævne:

Torsdag d. 30/8

Efter den officielle åbning af Hammel Hestemarked og HGF’s Prisoverrækkelser kan vi igen præsentere fantastiske JOHN MOGENSEN LIVE i Hestestalden.

 

JOHN MOGENSEN LIVE – Hestestalden kl. 21 – 23.45

 

Fredag d. 31/8

Er du til hyggelig feststemning med gode gamle hits, som de fleste kender og elsker, samt nye skudsikre hits – så benyt chancen i Hestestalden, hvor du kan opleve ”DET SORTE FÅR” fyre den af.

”DET SORTE FÅR” – Hestestalden kl. 18 – 23

 

PUB-QUIZ
Hammel GF Fodbold gentager succes’en fra sidste år med egen event i Vandtruget. I år gælder det en forrygende, spændende, munter, glad, underfundig, oplivende, hyggelig og hæsblæsende PUB-QUIZ, hvor der er superfede præmier på højkant.

PUB-QUIZ – Vandtruget kl. 18 – 01


Lørdag d. 1/9

 

Vi gentager kæmpe succes’en med CIRKUS AROMA på Festpladsen. Her kan børnene komme rigtig tæt på begrebet “cirkus” da der udover forestillingerne – både lørdag og søndag – også er cirkuslegeplads. Gratis entré.

CIRKUS AROMA – Festpladsen Ved Søen 
Forestillinger:       lørdag kl. 12 & kl. 15.30  –  søndag kl. 12 & kl. 15
Cirkuslegeplads:  lørdag & søndag kl. 13 – 18
På Scenen ved Søren kan du opleve LARS LOVE LOUISE – en forrygende  HUMØR ROCK DUO.

 

Lars Love Louise har skrevet sange til deres Rock med Røven Tur, der henvender sig til det store brede publikum. Alle kan utvivlsomt finde en lille del af sig selv her. Garanti ingen Kopi…!
Med numre som – Rock med Røven – Vi Har Det Godt – Rock,n Roll & Kærlighed – Svigermors Drøm – Hammer Hammer Hit. En del af mange sange som vi allesammen i løbet af nul komma nul, kan synge med på.

LARS LOVE LOUISE – Scenen ved Søen kl. 11 – 13


SYS BJERRE som vi alle kender – kan du også opleve sammen med sin trio på Scenen Ved Søen.
Hun er jo helt sin egen og derfor medsender hun ingen Presseomtale til os – dog fremgår dette på hendes hjemmeside:

Fulde navn: Sys Engstrøm Bjerre
Født: 15 maj 1985 – alder: 33 år.
Fødeby: Vanløse
Højde: 164 cm men kan nå jorden med begge fødder
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Se billedet

SYS BJERRE – Scenen Ved Søen kl. 14


KAPSEJLADS PÅ SØEN
er et nyt produkt fremtryllet af vore unge HGF’ere og vi glæder os helt vildt til at se den vandvittige konkurrence finde sted for første gang uden for Universitetsparken i Aarhus. Alle deltagerholdene har meldt sig helt klar – så kom i god tid hvis du vil sikre dig en plads på tilskuerbrinken – det bliver ikke kun fedt – det bliver vådt og sjasket – og hamrende morsomt…….

 KAPSEJLADS PÅ SØEN – kl. 15.30

 

ROGER AND OVER DUO sætter turbo på publikum, når de starter deres ”Volvo B18  210” og kører videre med deres musik af kunstnere som Creedence Clearwater Revival, Beatles, Elvis, James Brown, Eagles, Eric Clapton, Chuck Berry, Lynyrd Skynyrd, Van Morrison, Shubidua, Kim Larsen, Johnny Madsen, Peter Belli m.fl.
Det hele serveres i en intim, hyggelig og uhøjtidelig stemning, hvor der nu og da sniger sigen anekdote og en løgnhistorie ind.
Duoen har efter sigende en så fremragende evne til at underholde publikum, at selv de kedeligste vipper med foden.

ROGER AND OVER DUO – Scenen Ved Søen kl. 17 – 19

Søndag d. 2. september

 

Er du til lidt søvnig søndagsjazz og elsker du også swing – så får du det hele med bandet KED’LI – som desværre har det meget svært ved at leve op til deres navn.
God stemning og hygge der hurtigt breder sig – det er hvad der sker.
Musikken bør nydes til en stille gin & tonic fra baren……

KED’LI – Scenen Ved Søen kl. 10.30 – 12.30  


AMEA – vores lokale sangstemme fra Thorsø er på scenen i Hestestalden hele eftermiddagen og I kan godt glæde jer til en musikalsk oplevelse.

Hun fortæller om sig selv:

”Jeg er født og opvokset i Thorsø, men bor nu i Bjerringbro og bruger rigtig meget tid på at tage ud og optræde til private og offentlige arrangementer.
Jeg er en Singer/songwriter som skriver engelsksprogede sange, der er meget personlige, dybfølte og ærlige. De er skrevet ud fra personlige oplevelser og forhold, og skildrer ofte en følelse fremfor et handlingsforløb. I mine sange, er der lagt fokus på den simple melodi og den fængende, interessante og dog letforståelige tekst, som kommer lige fra hjertet, men der er samtidig også i mange af mine sange en vis kant og attitude med udfordrende emner. Jeg er før blevet kaldt en stærk repræsentant for unge kvinder i musikbranchen  🙂 Til hestemarked tager jeg selvfølgelig også covernumre med, og det er hovedageligt muntre sange, som folk kender- både nyt og gammelt.”

 AMEA – Hestestalden kl. 13 – 17

 

FALCK i Hammel kommer igen i år på Hestepladsen og fremviser hele vognparken
Her kan børn (og voksne)  komme helt tæt på både brandbiler og ambulancer.

FALCK viser frem – Hestepladsen kl. 11 – 14

 

Når KOLLING OG LILLEBROR går på scenen er det altid med en kæmpe opbakning fra børn i alle aldre.
Børnene elsker hvert et minut af deres forrygende show.

 KOLLING OG LILLEBROR – Scenen Ved Søen kl. 14