Oktoberfest / 80’er-fest

Glæd dig – det bliver igen årets absolut fedeste fest.

Der bliver fællessang, ægte tysk Oktoberfest-menu, øl i litervis med musik fra DJ Dalsgaard og herefter slår vi over i en ægte 80´er fest med Le Freak ved roret.

Her fyldes dansegulvet til disco med fest og farver fra Danmarks bedste partyband.

DJ Dalsgaard
Med adskillige optrædener gennem årene ved DJ Dalsgaard om nogen, hvordan man skaber den rette stemning til en Oktoberfest. Han har gjort det siden 2011 og nu igen i 2018 stiller DJ Dalsgaard op som det festlige og underholdende indslag ved Oktoberfesten. Han sætter rammerne for den sjoveste og vildeste fest, så du ikke kan undgå at blive i godt humør.

Le Freak
Gennem 21 år har Le Freak optrådt med egne musikalske fortolkninger af de største discohits på et utal af de danske festivaler og spillesteder og endda spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones.
Orkestret giver altid publikum en eksklusiv oplevelse, hvor ikke kun musikken, men i særdeleshed også bandes live performance er i højsædet.

Le Freak er uden tvivl Danmarks absolut bedste partyband. Se mere her

Arena – Hammel Idrætscenter – Lørdag d. 1. september 2018:

Kl. 18.30 Dørene åbnes til Arena’en med DJ Dalsgaard ved roret
Kl. 19.15 Velkomst og mad (wienerschnitzel som sædvanligt)
Kl. 22.00 Le Freak og 80´er og 90´er musik
Kl. 02.00 Tak for denne gang

Vi håber på denne måde, at tilgodese de fleste ønsker og håber at se jer alle igen til den nye Oktoberfest og håber at rigtig mange af jer stadig kommer i jeres oktoberfest tøj – eller er gået på jagt i klædeskabet efter ægte 80´er look – du bestemmer helt selv.

Menu

Wienerschnitzel, kyllingebryst, brasede kartofler, ærter, smørsovs, peberrod, sild, kapers og citron.

Pris 
Kr. 295,-

Billetter kan købes her