Kære alle

Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst.

Ud fra den sidste tids større stigning i antal Corona smittede i bl.a. det østjyske område, forventer vi at myndighederne udsætter fase 4 i genåbningen af samfundet.

En genåbning som beskrevet i fase 4, der gjorde det muligt at gennemføre Hammel Hestemarked, med en del restriktioner og sikkerhedstiltag.

Det er desværre ikke muligt nu, på nogen måde. Vi havde også en plan B i skuffen, med et mindre marked/byfest. Det er desværre heller ikke forsvarligt at gennemføre nu.

Vi havde ellers alle forholdsregler klar til en sikker gennemførelse. Ensretning af gange/områder, sprit/vaskestationer, ekstra toiletter, større areal/zone m.m. var med i vores planer for en sikker gennemførelse af Hestemarkedet.

I de næste dage vil vi kontakte kræmmere der har booket standplads om situationen, samt gæster som der har købt billet til lørdag aften. I vil få de indbetalte beløb fuldt refunderet.

I skal ikke kontakte os om det, vi kontakter jer i løbet af få dage om refunderingen.

Alle samarbejdspartnere og frivillige vil snarest få en yderligere information om situationen.

Vi er naturligvis meget kede af denne aflysning, men ser ingen anden forsvarlig mulighed.

Desværre en aflysning som har haft udgifter med sig, og dermed koster lidt på bunden af ”sparegrisen” for Hammel Hestemarked og dermed Hammel GF.

Derfor vil det også blive muligt at købe en støtte ”Ponytur” eller en ”Hestemarkedsplatte”, så vi kan vende tilbage med samme gode traditionsrige Hestemarked i 2021, mere om det senere.

Vi vil takke alle for den altid store opbakning til Hammel Hestemarked og Hammel GF, og håber at se jer alle til et fantastisk Hammel Hestemarked 2021.

Vi håber I mødes med venner på forsvarlig vis i haverne rundt i Hammel og omegn, og holder jeres egen lille ”Hestefest”.

De bedste hilsener

Styregruppen

Hammel Hestemarked

Vi ses i 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.